Üdvözlöm honlapunkon !

" Kézműves az , ki kézi szerszámokkal készíti tárgyait.
Ősi technikát , hagyományokat ápolva , korunk
igényeihez igazodva igyekszik valami szépet ,
hasznosat , maradandót alkotni . "

 

Szeretettel köszöntök mindenkit oldalunkon !

Kovácsné Révész Zsuzsanna vagyok .

A kézművesség ezernyi formáját ismerték és használták elődeink. Volt aki kosár fonásból tartotta el családját, mások háztartási eszközöket,mások dísz tárgyakat faragtak és árultak , voltak híres csipkeverők , kékfestők és még folytathatnánk a sort .

Míg a múltban a kézművesek a megélhetésért dolgoztak, ma már egyre többen munka mellett hobbi szinten készítenek különféle dísz tárgyakat.
Ha a fantázia tehetséggel párosul akkor a természetben fellelhető anyagokból némi kézügyességgel szebbnél szebb alkotások készülhetnek.
Minden településen vannak olyan tehetséges emberek, akik bemutatkozási lehetőség hiányában csupán maguknak, család tagjaiknak alkotnak.

Ezen az oldalon olyan kézművesek munkáit szeretnénk bemutatni akik egyedi termékeket állítanak elő .Alkotó közösségünk egyre bővül így megrendelhető termékeink köre is egyre színesebb lesz.
Célunk , hogy minél közelebb hozhassuk egymáshoz a kézműveseket vevőikkel és reméljük idővel egy igazi alkotó közösséget hozhatunk létre együtt egymást segítve.
Szeretnénk ha vevőink mindig megelégedve térnének vissza hozzánk ezzel is jelezve megbecsülésüket a magyar termékek iránt . Tapasztalatból tudom sokan szeretnének is vásárolni tőlünk és vásárolnak is , de ezt eddig csak különböző rendezvényeken vagy kiállításokon tehették meg . Mivel évközben sok helyen járunk igen kevés az esélye , hogy többször is visszatudunk térni évközben ugyan arra a településre ahol előzőleg vásárolt tőlünk . Oldalunkkal azt az igényt szeretnénk kielégíteni , hogy a nagyközönség év közben is friss információhoz jusson munkáinkról és amennyiben megtetszik valamelyik munkánk azt meg is vásárolhassa.

.Mint észrevette ez az oldal nem egy szokványos" WEB SHOP" ! Miért is van ez így kérdezheti jogosan .
Ezt tudatosan szerkesztettük így , hogy Önnek lehetőséget adhassunk arra , hogy pontosan azzal a kézművessel vegye fel a kapcsolatot akinek a terméke megtetszett Önnek . Így sokkal gyorsabban célba ér rendelése és ha esetleg szeretne olyan terméket rendelni ami jelenleg nincs adat bázisunkban de tetszik a kézműves stílusa közvetlenül tud egyeztetni vele.

Ha megtekinti galériánkat észreveheti , hogy ezekkel a termékekkel nem találkozik üzletekben . Minden kézművesünk egyedi termékeket állít elő , ezért értékes és nagyszerű ajándék vagy egyszerűen használati tárgyak ami biztosan nincs mindenkinek. Termékeinkkel sok sikeres kiállításon vettünk rész és vannak közöttük zsűrizett tárgyak is .

Gondolom felvetődik Önben is a kérdés : akkor miért itt kínáljuk eladásra termékeinket ? A válasz egyszerű , szeretnénk ha mindenki megismerhetné napra készen munkáinkat és szeretnénk ha kényelmesen vásárolhatna . Mit értek az alatt , hogy naprakészen ? Nos mivel egyedi termékekről van szó előfordulhat mire legközelebb erre jár már az a termék nem lesz megtalálható , helyére már egy újabb alkotás került . Ha vásárlási szándékkal tért be hozzánk ajánlatos megrendelni a kiválasztott kézműves terméket minél előbb , hogy biztosan az Öné lehessen .

Körülnézni a termékek között a Galériák menü pont alatt tud , megrendelni a terméket és felvenni a kapcsolatot a kézművessel a Kézművesek menűpont alatt lehet .

Az adatok eléréséhez regisztráció szükséges , ami ingyenes .

Sajnos mi nem tudunk 20% , 30% , 50% százalékos árkedvezményt adni mint a nagy áruházak .

De 100%garantáljuk,hogy tisztességes árat kérünk termékeinkért !

Sőt 100% megelégedettségi és visszafizetési garanciát vállalunk minden termékre , tehát a bizalmatlanság teljesen felesleges .

Szeretnénk meglepni még egy kedvezménnyel !

Ha 15.000.-Ft . felett vásárol bármelyik kézművesünktől az elengedi Önnek a szállítási díjat Magyarország területén.

Nos ha csak kíváncsi volt és csak körülnézett nálunk elnézését kérem ,hogy feltartottam nincs semmi baj nem haragszom . Remélem legközelebb már azért keres mert vásárolni szeretne tőlünk. Ha szeretné tudni milyen új termék vagy friss információ kerül fel az oldalra kérem iratkozzon fel hír levelünkre.

Köszönöm türelmét és további szép napot kívánok .

Kovácsné Révész Zsuzsanna

http://rafia.hu