A 10.Míves Emberek Sokadalmán való részvételre

Pályázati felhívás kézművesek számára

 

Pályázati felhívás

A 1o. Míves Emberek Sokadalmán való részvételre

Az ARTERA alapítvány, a SZÉKELYFÖLDI KÉZMŰVESEK EGYESÜLETE a MÍVES EMBEREK SOKADALMA ( SZÉKELYUDVARHELY 2oo9 augusztus 7-9 –a Székely Támadt vár), szervezői pályázatot hirdetnek kárpát-medencei iparművészek, kézművesek, népművészet és hagyomány ápolással foglakozó szervezeteknek, baráti körök, a sokadalmon való részvételre.
Pályázni olyan programokkal lehet, amelyek bemutatják a pályázó szervezetnek a fesztivállátogató közönség számára hasznos tevékenységeit( látványos mesterségbemutató, viseletbemutató, szórakoztató program….)amelyekkel a résztvevők figyelmének felkeltésére, illetve programjaiban való aktív részvételére ösztönöznek. Közösen pályázó egyesületek, csoportok, baráti társaságok részére (mesterségenként, településenként...) ,lehetőséget biztosítunk: vasárnap 1o.oo órától hagyományos ételek, míves bemutatójára, a Kézművesek Tájak és Ízek –vetélkedőn.A programok,a vetélkedőn való részvétel is külön pontozódik! Pályázatot nyújthatnak be:
- kézművesek
- működő civil szervezetek (alapítványok, egyesületek, baráti társaságok)
- egyházak, egyházi fenntartású intézmények
A nyertes pályázó részére a Míves Emberek Sokadalmán biztosítjuk a programokat, területet,sátort, szállást 2 személy részére, az energiakiépítést, áramellátást, szervezői feladatokhoz szükséges egyéb szolgáltatásokat, illetve a tevékenységhez igazolhatóan szükséges belépőjegyeket. A főző programmal pályázók részére biztosítjuk a szükséges engedélyeket, tűzifát, bográcsot, főzősátrakat, a pályázatukban megjelöltek alapján.
A megvalósítandó programok egyéb költségei (utazási és személyi jellegű kifizetések, egyéb építmény, installációk, stb.) a nyertes pályázót terhelik. Saját támogató, szponzor megjelenése a fesztivál támogatóit nem sértő módon, reklámozások a műsorfüzetben ,külön egyeztetéssel lehetséges.
A pályázat elektronikus úton a következő e-mail címre:

office @artera.ro

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

, és postán: Artera alapítvány, 5356oo-Székelyudvarhely, Kornis F. u. 8 szám, nyújtható be
A pályázat elbírálása során előnyt élveznek azok a pályázók, akik programjaikkal a fesztivál látogatottságát növeli, és/vagy programkínálatát színesíti.

A döntésről minden pályázó értesítést kap emailen.
Megtekintheti az Artera alapítvány honlapján.
A pályázat benyújtásának határideje: 2009. június 15.A pályázat elbírálásának
határideje: 2009. július 1.
ADATLAP LETÖLTÉSE ITT
További információ:

Artera alapítvány,535600 Székelyudvarhely. Kornis F. u.8 szám tel.0040 266 210682,
 

office@ artera.ro

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

, www.artera. ro 0040-749 219888,

SZKE:0744 611746,0741 121811.

hunmag@ citromail.hu

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez