4. Kézműves Magyar Ízek Vására

Budapest, 2012. november 16 - 18.
Sör, bor, gasztronómia

 

Itt a november, közeleg a hurka-kolbász szezon, de aki nem szeretne várni az ízletes magyar csemegékre, annak a 4. Kézműves Magyar Ízek Vásárán a helye! Hiszen több mint 100 különböző ízű hurkát, kolbászt szalámit és 30 féle újbort kóstolhatnak végig a látogatók november 16-18. között a budapesti Millenáris B épületében.

A kínálatban olyan különlegességekkel is találkozhatunk majd, mint a rozmaringgal ízesített országkolbász, az aszalt szilvával töltött véreshurka, a kukoricadarával készített bácskai májas hurka vagy a kacsa-, illetve libakolbászok. Az újdonságok mellett természetesen a vásáron már-már megszokott színvonalon, minőségben azonban eddig ismeretlen különlegességekkel is képviseltetik magukat a 120 magyar termelő által előállított mézek, lekvárok, szörpök, sonkák, sajtok, pálinkák, fűszerek és tejtermékek is.

A tradicionális magyar gasztronómia ékességei mellett nem maradhat el a szórakozás sem, így a kóstolás közben mindenki kedvére választhat a színes programok közül. A szervezők idén sem feledkeztek meg a vásárra kilátogató családokról, így a gyerekeknek napközben az Alma (szombat) és a Kolompos (vasárnap) együttes zenél, míg a felnőtteknek este a Balkán Fanatik (péntek) gondoskodik a jó hangulatról. A koncertek mellett a színpadi programok között szerepel a csokimikulás készítés, mézpergetés, téli fagyi készítés és különböző szakmai beszélgetések.

A belépő mellé, mindenki megkóstolhatja az idei szőlőtermés első hírnökét a 2012-es újbort, valamint vendégünk egy kolbász vagy hurka üdvözlőfalatra. A vásárra a 12 év alatti gyerekeknek a belépés ingyenes.

Pontos helyszín:
Millenáris - B épület (II. ker., Kis Rókus u. 16-20.)

Belépő:
A felnőtt jegy ára 2000 Ft/nap, a napijegyek mellé a fesztivál szervezője minden esetben kolbász vagy hurka üdvözlőfalatot és újbor kóstolót biztosít.
A napijegy mellé jár egy 2000 Ft-os kupon is, amelyet a Kézműves Magyar Ízek márkaboltban (1033 Budapest Szőlőkert út 4/B) lehet beváltani 2013. február 28-ig, 5000 Ft feletti vásárlás esetén.
Gyerekeknek 12 éves korig ingyenes a belépés!

Információ:
Kézműves Magyar Ízek Kft.
26/322-254
info@kezmuvesmagyarizekvasara.hu

Honlap: www.kezmuvesmagyarizekvasara.hu

Plakát:

 

forrás: fesztivalkalauz.hu