Budapesti Karácsonyi Vásár

Budapest, 2011. november 18 - december 30.
Vigalom, karnevál, sokadalom

 

Idén 13. alkalommal várja közönségét a Vörösmarty téri Budapesti Karácsonyi Vásár mindennap 10-től este 8-ig, november 18. és december 30. között.
A már megszokott attrakciók mellett – zsűrizett hagyománytisztelő népművész és innovatív kézműves termékek, karácsonyi finomságok, óriás adventi kalendárium, vidám színpadi programok, kézműves játszóház és a Mikulás személyes látogatása – a Szervező és egyben kivitelező, a BTDM Nonprofit Kft. számos újdonsággal készül. Kézműves és gasztronómiai látványműhelyek, szélesebb forró italválaszték, a karácsonyi tradíciókat jobban tükröző gasztronómiai kínálat, meglepetésszerű flash mob akciók, hagyományőrző programok, karácsonyi városlátogató séták teszik teljesebbé az ünnepi készülődést. Idén először a téren is fellobban a Béke Lángja, ami a betlehemi Születés Bazilikában található örökmécsesből ered. Az adományozás és az „adva kapsz” örömének átélésére számos jótékonysági sátor ad idén is lehetőséget.
A teljes szervezés és lebonyolítás a BTDM Nonprofit Kft. által történik, ezért bármely, a  Vásárral kapcsolatban felmerülő kérdés, kérés esetén kérem, szíveskedjenek az alábbi  elérhetőségeken érdeklődni. Szívesen állunk rendelkezésükre!
A Vörösmarty téri Karácsonyi Vásáron több mint 50, különböző méretű faházban jelenik meg a vásári kínálat: kézművesek, népművészek árulják portékáikat, de hangulatos falatozók, és egyéb ünnepi ételek-italok is helyet kapnak.

Pontos helyszín:
Vörösmarty tér (V. kerület)

Belépő:
A rendezvény látogatása ingyenes!

Információ:
Budapesti Turisztikai Nonprofit Kft.
1/328-6024 (hétköznap 8.00-16.30)
kultura@budapestinfo.hu

Honlap: www.budapestinfo.hu

Plakát:

 

forrás: fesztivalkalauz.hu