Kézművesek jelentkezését várják Naszvadra, a Tűzvirág - Kézművesek Nemzetközi Vására rendezvényre

A Csemadok Alapszervezete Naszvad és a Tűzvirág Nemzetközi Zománcművészeti Seregszemle Igazgatósága 2012. június 9-10. időpontban meghirdeti a  Tűzvirág - Kézművesek Nemzetközi vásárának 2. évfolyamát Naszvadon.

A meghirdetett vásár, úgy véljük, széles teret biztosít a kézművesek táborába tartozóknak, portékáik értékesítésére egy olyan rendezvény mellett, mint a már 4. alkalommal megrendezésre kerülő „Tűzvirág - Művészetek Hete” Naszvadon.

A tíznapos, két hétvégét magába foglaló rendezvénysorozat tartalma a művészetek különböző ágazatairól szól, és vonzáskörzete nemcsak a környező települések határaival azonos, hanem úgy egész Szlovákiából, mint külföldi országokból egyaránt érkeznek szereplők és látogatók a rendezvényre. A rendezvényről bővebben a www.csemadoknaszvad.sk internetes oldalon, illetve a rendezvény honlapján, a www.tuzvirag.sk címen olvashatnak.

A kézműves vásárra való benevezés határideje 2012. május 25.

A vásár helyszíne Naszvad, a község központjához vezető Üzletsor utca két oldala.

A Kézműves vásár szervezői a benevezési lapok beérkezése után minden nevezett kézművest külön értesítenek majd a szervezési és technikai feltételekről.

A nevezési lapokat a következő postai címre kérjük: ZO Csemadok Nesvady, Obchodná 7, 946 51 Nesvady, Slovensko.
A nevezési lap az info@csemadoknaszvad.sk e-mail címre is elküldhető.
Információ a +421 917 955 222 (Farkas Norbert) telefonon.

A Kézműves vásáron való részvétel és árusítás ez esetben INGYENES, csak az esetleges elektromos kapcsolódási lehetőség biztosítását és a fogyasztás költségeit kell téríteni. A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik majd, és csak kizárólag kézművesek saját termékeinek árusítására van lehetőség, esetleg kézművesek áruforgalmazójának részvétele is szóba jöhet. A jelentkezési lapon kérjük feltüntetni a termékek típusát, helyigényt, továbbá email és postacímet, valamint telefonszámot, amelyek segítségével a kapcsolattartás létrejöhet.

Tisztelettel várjuk jelentkezésüket.

 

forrás: fesztivalkalauz.hu