Kézműveseket keresünk

Kézműveseket keresünk !

 

Amatőr kézműveseket keresek sikeres kis csapatunkba akik kedvet éreznek ahhoz, hogy munkáikat nagy nyilvánosság előtt is bemutathassák .
A kézművesség bármelyik ágát lehet művelni pl : kosár fonó , hímző , fazekas , ékszer készítő ,bőr műves és még sorolhatnám .
Ez most egy rendkívüli lehetőség amit kár lenne kihagyni ! Minden érdeklődőt szeretettel várunk .

Kedves Érdeklődők !

Barát nőmmel egy új honlap létrehozásán fáradoztunk azzal a céllal , hogy lehetőséget adjunk olyan ügyes kezű hobbi és profi szinten alkotó kézműveseknek akik alkotó közösségünkhöz szeretne csatlakozni.
Az ötlet már régóta érlelődött bennünk mivel mi is kézművesek vagyunk. Sok rendezvényen megfordulunk itthon és a nagyvilágban is.Sok-sok ügyes kezű , legkülönfélébb kézműves technikát művelő alkotókkal találkozunk.
Bátran kijelenthetjük hogy munkáik igazi gyöngy szemek. Szinte mindenkinek gondot okoz , hogy hol is mutathatná be esetleg adhatná el az általa készített alkotásokat, hiszen nem mindenki készít annyi terméket, hogy azzal megérje nagyobb rendezvényen részt venni. Bizony nehéz szívvel éljük át nap mint nap , hogy mennyi ügyes kezű ember él "kicsi" hazánkban és munkáiban csak egy szűk réteg gyönyörködtetik.
Lehetőségünk szerint mindig igyekeztünk segíteni a hozzánk fordulóknak de érezzük , hogy ez így kevés.Mert nem elég csak tanácsot adni és útmutatást , igen is segíteni kell végig a megkezdett úton ami időnként akadályokkal van kikövezve és elég rögös a sikerig !

A hozzánk csatlakozóknak szeretnénk megadni minden lehetőséget , hogy munkáikat minnél szélesebb körben megismerhessék és termékeiket megvásárolják.

Tehát öt jó érv arra , hogy regisztráljon !
-ha szeretne egy lelkes alkotó közösség tagja lenni.
-ha szívesen bemutatná munkáit az oldalon
-ha lehetőséget szeretne kapni , hogy szélesebb körben megismerhessék
-ha elszeretné adni alkotásait.
-ha tanulni szeretne a többiektől.
Most itt a lehetőség és most még egy másik kedvező ajánlatunk is van .

Tagjainknak lehetőséget adunk arra , hogy ha kedvet érez hozzá velünk együtt részt vehet különböző rendezvényeken .

Ezért külön díjat nem kell fizetni és a bemutatkozáshoz ez egy igazán kiváló lehetőség. Velünk olyan helyekre is eljuthat ahová egyedül , támogató nélkül elég költséges lenne vagy nem is igazán értesül az eseményről .

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt közösségünkbe.

Továbbra is jó alkotást és szép napot kívánunk .

: Kézműves műhely csapata

http://rafia.hu