Karácsonyi készülődés

Nálunk már hagyománya van annak , hogy saját magam álltak készített ajándékok kerülnek a fa alá , vagy a fára . Tudom sokan úgy gondolják , hogy  egy kézművesnek ez egyszerű feladat , de bizton állíthatom ez nem egészen így van . Évközben túlnyomó részt rafia , csuhé és gyékény munkákkal foglalkozom
de mivel a családban és a rokonságban, baráti körben vannak gyerekek is kikapcsolódásként most már évek óta -Tildas- figurákat készítek a gyerekeknek .
Ezzel évről évre nagy sikert könyvelhetek el magamnak . Igaz évről évre új figurával kell készülnöm és egyforma még véletlenül sem lehet közötte " mert sosem lehet tudni" ki mikor és kivel fut össze" véletlenül" és ilyenkor gyerekek között bizony előfordul a dicsekvés és nem szerencsés ha kettőnek egyforma ajándékot adok . Nagyon szeretek hímezni, kötni , horgolni és rajzolni is  igaz ezekre mostanában egyre kevesebb időm jut. Ezt az oldalt arra szánom, hogy itt megoszthassuk egymással ki milyen ajándékkal készül karácsonyra.
- Ajtókopogtató

  - Tildas figurám       -

- Kedvenc terítőm
- Gyertyatartóm
- Karácsonyfa díszeim
- Az én Karácsonyfám
- Minden más
- Karácsonyi szabásminták, leírások

Te is bemutathatod az általad készített tárgyakat.

 

Igyekszem egy egy munkáról részletes leírást is feltenni amennyiben érdekel valakit és saját maga szeretné elkészíteni karácsonyi meglepetésként .

De nagy szeretettel és kíváncsisággal várom a Ti ötleteiteket és leírásaitokat is .

Mindenkinek jó alkotást kívánok .

Kovácsné Révész Zsuzsanna Kézműves műhely

Karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó oldalak :

Megvásárolható kézműves termékek

Ahol találkozhatnak velem

Karácsonyi népszokások Magyarországon