Karácsonyi Kreatimm Vásár

Budapest, 2011. december 10 - 11.
Kulturális; Expo

 

Lepje meg magát az ajándékválasztás örömével! Magyarország legnagyobb karácsonyi iparművészeti vására immár 15. alkalommal nyitja meg kapuit december 10-11-én az Iparművészeti Múzeumban. Meghosszabbított nyitva tartással, minden eddiginél nagyobb területen, több mint 150 magyar iparművész kínálja legújabb alkotásait a megszokott magas minőségben, elérhető áron. Ruhák, kiegészítők, ékszerek, kerámiák, lakásdekorációk, játékok, kézműves és design tárgyak és még sok minden más várja, hogy olyan ajándékká váljon, amit öröm adni és kapni, s nem utolsósorban: érdemes megőrizni.

Budapest legszebb szecessziós palotájában újra élmény lesz a karácsonyi bevásárlás!

Pihenjen meg a kiállításokban a karácsonyi rohanás közepette: a vásár belépőjegyével 300 Ft kedvezménnyel tekinthetik meg a kiállításokat az ünnepek alatt és után január 15-ig.

A karácsonyi vásár története:
1996-ban, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete szervezésében indult adventi Kéz-Mű kiállítás és vásár örökébe 2009-ben, megújulva, fölfrissülve Kreatimm- Design elvitelre! címmel a múzeum saját szervezésű vására lépett. Az immár évente négyszer megrendezett vásár csúcspontja minden évben hagyományosan a karácsonyi vásár maradt. A Kreatimmon a kézműves hagyományok tiszteletben tartása mellett, de a design felé nyitva sikerült közös gondolkodásra hívni az egykori Kéz-Mű vásárok neves művészeit, azok tanítványait, valamint új alkotókat. A Kreatimm művészei nem egyszerűen eladnak, de ötleteiket, személyiségüket is közel hozzák a vásárlókhoz. "Békebeli" kereskedelmi szemléletet képviselnek, miközben a legfrissebb 21. századi trendeket tükröző alkotásaikat kínálják. Az Iparművészeti Múzeum karácsony alkalmából ezzel az élménnyel szeretné megajándékozni látogatóit.

"ArtDeco21 - Merész forma- és anyagtársítások: Art deco a 21. században" című alkotói pályázat nyertes műveinek bemutatása.
Bioételek és -italok!
Gyerekfoglalkozások!

Pontos helyszín:
Iparművészeti Múzeum (IX. ker. Üllői út 33-37.)

Belépő:
800 Ft, gyerekeknek 14 éves korig ingyenes.

Információ:
Iparművészeti Múzeum
1/456-5100, 1/456-5107
info@imm.hu

Honlap: www.imm.hu

forrás: fesztivalkalauz.hu