Kenyér - Nemzetközi Festészeti Kiállítás

Kiíró:Művészet és Kultúra Világa Egyesület
Határidő: 2009.december 1.
Pályázhat: Festőművészek

A Művészet és Kultúra Világa egyesület felhívja a festőművészek figyelmét, hogy vegyenek részt a 2010 januárjában Budapesten, három héten keresztül nyitva tartó "KENYÉR" című kiállításon!
A téma az egyik legalapvetőbb, legátfogóbb, az emberi élet nélkülözhetetlen elemét öleli fel. Ebbe a témaválasztásba belefér a festészet szinte valamennyi ága, a tájképfestészettől, a csendéleten, portrén, életképen keresztül egészen a vallási indíttatású képekig. Minden technika megengedett.
Első forduló beküldési határidő: 2009. december 1.
Második forduló beküldési határidő: 2009. december 30.
A kiállítás helye: az Országos Mezőgazdasági Könyvtár és Dokumentációs Központ kiállító termei (Budapest, 1012 Attila u. 93.).
A kiállítást nemzetközi méretekben szeretnénk megszervezni. Kiállítóink közé meghívunk többek között francia, svájci, olasz, német, argentin és kaliforniai művészeket.
Különös figyelmet szentelünk a Kárpát-medence alkotóinak. Szomszédos országaink hátrányos helyzetű művészeinek a részvételét anyagi kedvezményekkel könnyítjük meg.
Igyekszünk bevonni a Magyarországra akkreditált Kultúrattasékat, hogy országaik művészeinek sikeres részvételéhez az erkölcsi támogatást megadják, és a kiállítást így is támogassák.
A jelentkezés módja és feltételei :Bövebben>>>>