Magyarország geologiai titkai

 

Attila domb Kincsem lovaspark,Tápiószentmárton Magyarország

A lovas gazda egyik lova betegeskedni kezdett úgy tünt szegény párán semmi sem segíthet.Kivitték a birtokon lévo dombra,mondván legalább a többi állat nem látja így elmúló társukat.Mindenki legnagyobb megdöbbenésére néhány nap múlva a ló egészségesen tért visssza.Senki nem értette mi történt,hogyan gyógyult meg a ló.Igy indult az Attila domb története.

  • 2 éve foglakozott vele az egyik kereskedelmi televízió...
  • tudósok,mérnökök,természetgyógyászok próbálják,próbálták megfejteni a titkot

Megfejtésre vár valami ami nem meghatározható,nem feltétlen megismerhető,ugyanakkor velünk van ezen a bolygón amely természetesen nem csak szárazföldek,tengerek és a rajta és benne élők összessége.A Föld maga is él,szellemisége Gaia része naprendszerünknek,univerzumunknak.Energetikai csomópontokkal rendelkezik csak úgy mint minden élő.Ezen energetikai csomópontokat csakráknak nevezik,azonban ezeken túl is vannak további energetikai kapcsolódási pontok.
Ilyen hely számtalan van,bár roppant keveset ismerünk,ismerhetünk belőle.Miért???
Megfejthető e mitől történnek ezen helyen olyan események amelyre a mai tudományok számára megfoghatatlan??? Vajon érett e eléggé az emberiség hogy megismerje a Föld,naprendszerünk,univerzumunk mindazon titkát amelyet a legfejlettebb műszerek sem tudnak meghatározni ugyanakkor részünk és velünk van,illetve hatást gyakorol ránk.Ha egy jógit,sámánt,táltost vagy egy látót megkérdezünk mi is történik itt és most az Attila dombon akkor valószínuleg mindegyikük csak szerényen mosolyogva közli, hogy energetikai hatást gyakorol ránk ezen hely és ennek tapasztalhatjuk meg hatásait.
Milyen energia,milyen frekvencia,milyen hatással van a szervezetre...kérdezi a tudós,a mérnök,az orvos.
Választ azonban nem valószínu hogy megkaphatjuk... Az Attila domb,Földünk,naprendszerünk,univerzumunk összefüggő,minden szempontból,így energetikailag is. Ezen helyen / illetve a hasonló helyeken / semmi mással össze nem hasonlítható energiákkal találkozhatunk. Itt és most élhetünk egy csodálatos lehetőséggel,persze megadva a helynek a tiszteletet,méltósággal.
 
 
(Ezen infomációs oldal tájékoztatásul szolgál,megadva a lehetőséget,az esélyt...a többit önmagunkban találhatjuk meg,melyek kibontakoztatásához kaphatunk segítséget.Minden betegség energetikai síkon kezdődik és a gyógyulás is az energetikai oldal rendeződésével kezdődik amely kivetül a fizikai síkra.)
Az Attila domb magánterület,így a terület igénybevételel kapcsolatos jogokat a tulajdonos gyakorolja.Ezen weboldal szerkesztője nem áll semmilyen kapcsolatban a fenti terület tulajdonosával,illetve szervezési illetve további információs tevékenységet nem végez.