RESTART-MEDIAWAVE FESZTIVÁL-DÍJ TERVEZŐI PÁLYÁZAT

2009-01-23 14:03:00
A MEDIAWAVE Nemzetközi Vizuális Művészeti Alapítvány pályázatot hirdet a MEDIAWAVE Nemzetközi Film és Zenei Fesztivál –díjat jelképező díjtárgyak megtervezésére és kivitelezésére.

A MEDIAWAVE Nemzetközi Film és Zenei Fesztivál 2009 április 25 – május 2 között 19. alkalommal kerül megrendezésre. A fesztivál versenyfilmjeit nemzetközi zsűri értékeli, illetve oszt szét köztük díjakat több kategóriában (fődíj, legjobb játékfilm, legjobb dokumentumfilm, legjobb operatőr, legjobb ifjúsági film és esetleges speciális díjak, stb.) .

ELVÁRÁSOK:

A díjtárgy
- idézze fel a MEDIAWAVE Fesztivál speciális – a hagyomány és modern kettőségére épülő - világát. Elsősorban a fesztivált kezdetektől jellemző és mára már védjeggyé vált madár (sziklarajz) motívum használatának örülnénk, de nem zárkózunk el más ötletektől sem.

- lehet bármely alapanyagból készített tárgyi műalkotás, amely méreténél és súlyánál fogva kényelmesen átadható egy díjátadó ünnepség keretében. (formai megkötés nincs, lehet szobor, kisplasztika, plakett, dombornyomás, stb.)

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA
A pályázatoknak látványtervet, valamint gyártási költségvetést kell tartalmazniuk.

A pályázatokat 2008. február 20-ig kérjük beküldeni nyomtatott és elektronikus formátumban (CD-ROM, DVD) a következő címre: MEDIAWAVE , Győr, 9021, Kazinczy u. 3-5.

A pályázókat 2009. március 10-ig levélben értesítjük a döntésről.

A nyertes pályaművet pályadíjjal jutalmazzuk, valamint – hozzájárulása esetén – minden, a díjhoz kapcsolódó kommunikációnkban közöljük az alkotó nevét.

A pályázó a pályázat benyújtásával kötelezettséget vállal arra, hogy a pályadíj ellenében valamennyi felhasználási formára, határozatlan idejű kizárólagos felhasználói szerződést köt a pályázat kiírójával írásos formában, mely utóbbit a pályamű átdolgozására és felhasználásának átruházására is feljogosítja. Pályázó egyúttal szavatolja, hogy a pályaművön másnak semmilyen szerzői jogi vagy egyéb joga nem áll fenn. Közös pályamű esetén ezeknek a feltételeknek értelemszerűen minden társpályázó viszonylatában teljesülniük kell.

További információ:

Web: www .mediawave  . hu
e-mail: info@ mediawave. hu
tel.: 06-96-517-667

Forrás: MEDIAWAVE