Tűzszertartás 2010. március 21-én Kecskeméten

2010. március 21-én Kecskemét Mária hegyben Tűzszertartást tartunk, ahova Téged és Családodat, Barátaidat szeretettel várunk!

Célunk a tavaszi MAGYAR FELTÁMADÁS előkészítése, erősítése, valamint az EGYSÉG megélése, szeretet-szándékunk kinyilatkoztatása, az ÉGI SZEMÉLYEK és ERŐK, az Istenség kérése, valamint a rügyfakadás, a tavaszserkenés várása, együttérzésünk kifejezése Jézussal és Máriával, s a nehéz körülmények között élő testvéreinkkel is.

A jeles napot azonban nem csak náluk, hanem minden kultúrában megtalálhatjuk. Rituális tisztálkodás, böjt, a megfiatalodás jelképei kísérték. Az elvetendő magokat (tehát a termények gyökerét, alapját) ekkor megáldották.

Csillagászati szempontból a tél végét március 21. a tavaszi napforduló
jelenti. Ekkor kezdődik el a kozmikus ciklikusságot is jól mutatva asztrológiai kör, a Kos jeggyel, haladva egészen a Halakig. Az asztrológiai évről ezért elmondható, hogy naptárunknál jóval nagyobb összhangban van az anyatermészettel.

A megújulási készség egyébként nélkülözhetetlen mindennapjaink során, munkában, karrierben, szerelemben, és egyáltalán az élet minden területén. A régmúlt eseményein, érzetein rágódni a jövőbetekintés helyett, minden alkalommal csak feszültséget szül, elveszi lendületünket.
Ezért érdemes egy rítussal az előző évet lezárni, és frissülten nekifogni a nyíló virágok és a szerelem hónapjainak.

Kezdés 17 órától.

A SZERT megálmodta, és vezeti:
Kovács József, Büvelő

forrás: magyarokszovetsege.hu