Videó: Világhírű énekes lehet a fiúból, akit eldobtak a szülei

Szülei háromévesen egy árvaházban hagyták azt a fiút, aki ragyogó tehetségével elkápráztatta a koreai televízió által nemrég közvetített tehetségkutató verseny hallgatóságát. A fiú ötéves kora óta az utcán él.

A zsűri kérdésére, hogy miért nem töltötte ki a jelentkezési lap család rovatát, a 22 éves Choi Sung-bong elmondta: szülei háromévesen egy árvaházban hagyták, ahonnan ötévesen megszökött, mert verték. Azóta rágógumit, energiaitalt árul, és lépcsőkön, nyilvános illemhelyeken alszik.

„Kiskoromban annyi rossz történt velem. Egyszer el is adtak. Aztán amikor rágógumit árultam egy éjszakai bárban, elbűvölt a színpadi énekes előadása. Szeretek énekelni. Amikor énekelek, mintha más ember lennék.”

Az énekszám elhangzása után minden szemben megindultság tükröződik. „Szeretnélek megölelni" – mondja könnyes szemmel az egyik zsűritag. A kérdésre, hogy vett-e valaha órákat, a fiú nemmel válaszol: „Vennék, ha tehetném, de csak magam gyakoroltam.” A zsűri egy másik tagja biztosítja: „Függetlenül attól, hogy milyen helyezést érsz el, szeretnék segíteni, hogy órákat vehess.”

http://www.youtube.com/watch?v=BewknNW2b8Y&feature=player_embedded


Magyar Kurír

(mk)

© Híreink „Magyar Kurír” forrásmegjelöléssel szabadon felhasználhatók.
forrás: magyarkurir.hu