XVII. Szent György-napi Sokadalom és Országos Waldorf Művészeti Találkozó

Budapest, 2012. április 20 - 22.
Vigalom, karnevál, sokadalom

 

Idén ismét megrendezésre kerül a Szent György-napi Sokadalom, kézműves vásár és az ország Waldorf intézményeinek és pártolóinak művészeti találkozója. A hosszú évek alatt hagyománnyá vált, hogy ezen a hétvégén az Óbudai Waldorf Iskola birtokába veszi a Fő teret s az ország számos Waldorf Művészeti csoportja, intézménye képviselteti magát hogy muzsikával, tánccal, kézműves kirakodóvásárral s az óriás sárkány legyőzésével köszöntse a tavaszt. A 3 napos esemény sorozat során zsonglőrök, mutatványosok, vásári komédiások, színpadi produkciók szórakoztatják a kézművesek, népművészek és iparművészek portékái között nézelődő nagyérdemű vendégseregletet. A rendezvény Óbuda egyik legnagyobb látogatottságot és médiaérdeklődést mutató programsorozata.

Tavaly azt írtuk beharangozónkban, kinőttük a Fő teret. Ennek a növekedésnek egyik kézzelfogható eredménye az Országos Waldorf Művészeti Találkozó, amely már időben is szétfeszíti az eddigi kereteket és önálló rendezvényként kel életre. Alkalmat biztosít bemutatkozni, ismerkedni, felfedezni rejtett és ismert kincseinket.
Az eddigi hagyományainkat is megőrizzük: iskolánk Szent György-napján láthattok sárkány-játékot és a Magonc együttes fellépése sem marad el.
Reméljük, az új formát nemcsak a látványosságok, hanem a ti jelenlétetek is színessé fogja varázsolni - várunk benneteket szeretettel!

Pontos helyszín:
Fő tér (III. kerület, Óbuda)

Belépő:
Nincs információ.

Információ:
Festum RendezvénySzalon - Beke Kata
30/207-8029
festumkft@gmail.com

Honlap: www.szentgyorgynapivasar.hu

forrás: fesztivalkalauz.hu