XVIII. EGYETEMI ŐSZI KULTURÁLIS FESZTIVÁL

Szeged, 2013. október 01 - 31.
Összművészeti


Októberben 18. alkalommal rendezik meg Szegeden az Őszi Kulturális Fesztivált. A Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája által október 1. és 31. között rendezett összművészeti fesztivál célja, hogy az egyetemen működő művészeti csoportok és művészi ambíciókkal rendelkező hallgatók mellett neves előadó- és alkotóművészek is bemutatkozhassanak a szegedi közönség előtt. A rendezvénysorozat kínálatában többek között színházi előadások, pódiumműsorok, komolyzenei hangversenyek, kiállítások, könyv- és filmbemutatók, közönségtalálkozók, jazz-, rock- és népzenei koncertek, irodalmi-közéleti beszélgetések szerepelnek.

A fesztivál fővédnöke Dr. Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora, védnökei Dr. Botka László, Szeged város polgármestere, Dr. Badó Attila hallgatói és közkapcsolati rektorhelyettes, Dr. Solymos László alpolgármester és Dr. Görög Márta, az egyetem Hallgatói és Közkapcsolati Igazgatója.

A rendezvénysorozat helyszínei az egyetem központi épülete és klubjai mellett a város szinte minden közművelődési intézménye és szórakozóhelye. Állandó partnereink, többek között, a IH Rendezvényközpont, REÖK, a Millenniumi Kávéház és Klub, a Móra Ferenc Múzeum, a Szegedi Nemzeti Színház, a JATE Klub, a SZOTE Klub, a MASZK Egyesület, az Alsóvárosi Kultúrház, a Belvárosi Mozi, a Grand Gafé.


Program:
Részletes program a rendezvény honlapján!Pontos helyszín:
több helyszínen

Belépő:
A programok minden érdeklődő számára nyitottak, és többnyire ingyenesen látogathatók.

Információ:
SZTE Kulturális Iroda
62/544-045
tajtig@rekt.u-szeged.hu

Honlap: www.u-szeged.hu/okf

 

forrás: fesztivalkalauz.hu